Post by corescheckkere on Mar 1, 2022 0:07:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Full Pipe: Puzzle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina resursus ▞▞▞
▞▞▞ Full Pipe: Puzzle Adventure 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle, es iegādājos pilna garuma versiju, un tā bija katra santīma vērta,
Es nedomāju, ka kāds saka, ka tas ir jautri un liek domāt par kastes pusi un kastes ārpusi. Man šī spēle tik ļoti patīk. Es pat nopirku spēli, un daži mājieni daži ir grūtāki nekā citi. Tā nenormāli GREATTTT!!!!!!!☺😉😁
lieliska spēle, kas atšķiras no citām, ko esmu spēlējis. izaicinoši un interesanti
Laba spēle
man tas patīk
Maksājiet, lai spēlētu pilnu spēli
Maldina iegādāties pilno versiju.
Šī šķiet patiešām forša spēle, un man patīk šis mākslas stils. Es domāju, ka saņemu bezmaksas spēli, kurai man nav nepieciešams internets, bet šķiet, ka man ir jāiegādājas spēles nodaļas? Es vēlos, lai es būtu finansiālā situācijā, es varētu to darīt. Šī spēle izskatās labi, un es ceru, ka kādreiz pie šīs varēšu atgriezties.
Tā ir brīnišķīga piedzīvojumu spēle
Vai jūs nevarat likt mums skatīties reklāmas, lai spēlētu visu spēli, nevis īstu naudu?
Nav bezmaksas
Full Pipe: Puzzle Adventure Dobrodružné hiwf
Ļoti laba spēle, aizraujoši un burvīgi tēli, ļoti smieklīgi, izcila grafika un izaicinājumi!
Vai ir bezmaksas versija?
Full Pipe: Premium Game სათავგადასავლო fbn
Lielisks mīklains
Man patīk full pipe spēle
Pagaidām ir labi, bet, tā kā es tikko sāku, būs nepieciešami daži, lai izveidotu viedokli
Spēlējot savā Galaxy S9, nevarēju piekļūt pogām ekrāna augšējā labajā stūrī, tāpēc nevarēju pat izlasīt apmācību. Cerams, ka tas tiks salabots, izskatās pēc jautras spēles!
Intriģējoši, interesanti, izaicinoši
Laba spēle, lūdzu, mēģiniet vēlreiz un uzlabojiet to
Spēle ir laba un grafika ir laba. Es par to maksāju, jo tas ir unikāls (man patīk mākslas stils), novērtēju to ar 4 zvaigznēm, jo vadības ierīces un objekti uzreiz pazūd (idk y? Es izmantoju planšetdatoru), tāpēc man ir jāaizver un jāatver spēle. Es to nepabeidzu radušās problēmas dēļ (vēlos saņemt atmaksu/atjaunot pirkumu). Varat spēlēt dažādās ierīcēs, taču sāciet no jauna. Lūdzu, atjaunojiet manu pirkumu. Lūdzu atbildi
Full Pipe: Premium Game Dobrodružné kify
Izskatījās jauki, bet tas nespēlēja manā tālrunī
Pat apmācība bija mulsinoša.
Patika spēles sajūta. Jaunie un dīvainie tēli bija forši. Es nekad nebiju ilgi iestrēdzis.
Šī spēle ir spēle, kuru es darīju visu, lai pabeigtu, man tā patīk vairāk par visu spēlēs, ja jūs varētu izveidot vēl vienu full pipe 2 spēli, tas būtu mans sapnis, ceru, ka jūs darīsiet citas labas spēles!!!
gg
Lieliska animācija, lieliska spēle.
Froglike: The Frog Roguelike Arcade eif
Brīnišķīga jauna pasaule ar lieliskiem varoņiem
Es spēlei piešķirtu 5 zvaigznes, jo atceros to spēlēju no bērnības, bet šeit skaņa ir ļoti aizkavēta, kas padara spēli būtībā nespēlējamu, tāpēc 1 zvaigzne
Skaista spēle!
46sara👩🎓👩🏫
Rediģēju savu atsauksmi, jo pēc pirmā mēģinājuma pirms 10 mēnešiem beidzot varēju spēlēt spēli. Spēle ir patiešām forša! Esmu nedaudz vīlies, ka brīvā daļa ir ļoti īsa, piemēram, 10 min topi. Es saprotu nepieciešamību pelnīt naudu, taču būtu bijis jauki pārbaudīt vairāk, pirms izmaksāt 2,99 $.
Tik jauka maza spēle. Vienkāršs un savdabīgs. Es ienīstu, ka tas ir tikai īss izmēģinājums. Es tajā iedziļinājos, un tad, bums, tas tika darīts.
Vai tā nav spēle no 2000. gada sākuma, es to mēdzu spēlēt uz milzīga monitora skolas gados
Lieliska spēle... ne pārāk ilgi. Pabeidza pusotras dienas laikā. Varbūt turpinājums??
Absolūti lieliska animācija. Šodien pabeidzu un ļoti izbaudīju. Ļoti jaukas puzles un jauks mazs stāstiņš. Pilnīgi ieteiktu šo spēli.
Esmu spēlējis šo iepriekš un zaudēju savu progresu
Круть, максимов молодчик!